ΝΗΜΑ Magic Ball


 

Το νήμα MagicYarnBall είναι χειροποίητο νήμα υψηλής ποιότητας, προερχόμενο απο την Γερμανία.

Η υφή του είναι πολύ απαλή, 50% βαμβάκι και 50% ακρυλικό.

Δεν είναι στριφτό αλλά σε παράλληλη μορφή.

Υπάρχει 3-κλωνο που πλέκεται με βελόνες ή βελονάκι Νο. 3 - 3,5 και 4-κλωνο που πλέκεται με βελόνες ή βελονάκι Νο 3,5 - 4,5 και 5-κλωνο που πλέκεται με βελόνες ή βελονάκια Νο 5-6.

Χρησιμοποιώντας βελόνες ή βελονάκια μεγαλύτερου μεγέθους δημιουργούνται πλεκτά με πιο χαλαρές και μαλακές πλέξεις. Στην αλλαγή των χρωμάτων σε ένα Magic Ball, υπάρχει ένας μικρός κόμπος σύνδεσης, ο οποίος στο πλέξιμο καλύπτεται και δεν φαίνεται.

Το μικρό κόσμημα στην αρχή κάθε νήματος MagicBall αλλάζει τυχαία οπότε μπορεί να μην είναι το ίδιο με της φωτογραφίας.

Το νήμα Magic Ball πλένεται στους 30ºC στο πλυντήριο, έχει πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® και είναι κατάλληλο για μωρά. Τα μέτρα κάθε νήματος είναι ανάλογα των γραμμαρίων που θα διαλέξετε, έτσι ώστε με ένα νήμα να δημιουργήσετε ένα πλεκτό της αρεσκείας σας.

Για παράδειγμα, με 750m (150gr) θα μπορέσετε να φτιάξετε μια εσάρπα. Με 1000m (200gr), θα μπορέσετε να φτιάξετε ένα μεγάλο φουλάρι. Με 1500m (300gr), θα μπορέσετε να φτιάξετε μία μακριά φούστα. Με 2000m (400gr), θα μπορέσετε να φτιάξετε ένα μακρύ φόρεμα. Αν κατά την πορεία δείτε ότι σας λείπει ένα κομμάτι νήμα ή χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα μονόχρωμα νήματα μας.

Για ένα μονοκόμματο πλεκτό θα ετοιμαστεί ένα MagicYarnBall σύμφωνα με τα μέτρα ή τα γραμμάρια που χρειάζονται, ενώ για ένα πουλόβερ ή μια ζακέτα θα πρέπει να δοθεί προσοχή έτσι ώστε στην παραγγελία να ζητηθούν ένα MagicYarnBall για το πίσω μέρος, ένα για το μπροστά και ενδεχομένως ξεχωριστά τα μανίκια, έτσι ώστε παντού να υπάρχει ομοιόμορφη εναλλαγή χρωμάτων.

Στο Magicyarnballshop μπορεί επίσης να προστεθεί σε κάθε Magicyarnball νήμα γκλίτερ. 

Καθώς δεν υπάρχουν προϊόντα στην αποθήκη και κάθε Magicyarnball ετοιμάζεται με το χέρι μετά από την παραγγελία του, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας Magicyarnball με κάθε χρώμα και γκλίτερ που υπάρχει.

Να έχετε στο νου σας οτι το βάρος του MagicBall της παραγγελίας σας μπορεί να διαφέρει λίγο αλλά το μήκος θα έιναι πάντα σωστό.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Υπάρχουν διάφορα είδη ανάπτυξης των χρωμάτων κατά την δημιουργία ενός πλεκτού τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Κανονική ανάπτυξη χρωμάτων (ΚΑ)

Όπως λέει ήδη το όνομα, αναφέρεται εδώ στην κανονική ανάπτυξη των χρωμάτων. Τα χρώματα είναι μοιρασμένα σε ίσα μεγέθη και υπάρχουν μονόχρωμα μέρη που στο πλεκτό θα εμφανίζονται ως ρίγες. Αυτό συμβαίνει στα 3-κλωνα νήματα.

Ομαλή ανάπτυξη χρωμάτων (ΟΑ)

Σε αντίθεση με την κανονική ανάπτυξη, στην ομαλή ανάπτυξη κανένα χρώμα δεν είναι μόνο του. Ο κλασσικός σχηματισμός ριγών μένει εκτός. Η μετάβαση των χρωμάτων είναι ομαλότερη. Αυτό συμβαίνει στα 4-κλωνα και τα 5-κλωνα νήματα. ​

Ανάπτυξη χρωμάτων για σάλι ​ 

Σε αυτή την κατηγορία, η ανάπτυξη των χρωμάτων γίνεται έτσι ώστε, ακόμα και στα τριγωνικά σάλια, το τελευταίο χρώμα (η φαρδιά πλευρά) να υπερισχύει.

Στην παραγγελία, παρακαλώ προσδιορίστε ποια ανάπτυξη χρωμάτων θέλετε να έχετε. Όταν δεν αναφέρεται καμία, θα υπάρχει η κανονική ανάπτυξη των χρωμάτων στα νήματα που παραγγέλνετε.

Αν έχετε οποιοδηποτε πρόβλημα κατα την διάρκεια της παραγγελίας σας, μπορείτε να καλέσετε στο 6977629083 (Δευτέρα εώς Σάββατο, 9.00 - 19.00)

Φτιάξτε το δικό σας Magic Ball

Αν δεν βρείτε στο κατάστημα μας αυτό που ψάχνετε, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε τα δικά σας χρώματα καθώς και το μήκος πατώντας εδώ